Ingrediënten

250 gram varkensfilet
2 el knoflook, geperst
1 tl vers gemalen peper
3 el vissaus
2 el oestersaus
1 el palmsuiker
2 el olie
4 sjalotjes gehakt

Bereiding
Vlees lichtjes laten bevriezen om het snijden te vergemakkelijken. Dan vlees in zo dun mogelijke plakjes snijden en daarna in stukjes. Knoflook en peper mengen en dan mengen met het vlees.

Vissaus, oestersaus en suiker mengen en suiker op laten lossen.

Een wok verhitten, olie toevoegen en heet laten worden. Dan de sjalot toevoegen en 1 minuut roerbakken, daarna het vleesmengsel toevoegen en 1 minuut roerbakken, pan indien nodig van het vuur halen om verbranden te voorkomen, tot bijna gaar. Dan het natte mengsel toevoegen en nog 1 minuutje bakken, tot het begint te verdikken.
Van vuur nemen en serveren met bijvoorbeeld rijst en een salade.